Vildtsovs ã

Vildtsovs ã, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Jagtforeningen ved Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole

Indsendt :



Ingredienser:
5 dl.vildtfond
100 g.danablue eller tilsvarende
100 g.gelé (ligegyldigt hvilken)
 portvin
 maizena
 farve
 salt
 
Opskrift:
Bring fonden i kog Smelt osten og geléen i Lad simre i et par minutter Tilsæt kulør Tilsæt et squiz portvin. Smag til med salt. Jævn med maizena hvis nødvendigt. Alternativt kan man koge sovsen ind, men det giver en meget kraftig smag, og ikke så meget sovs.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 15108 gange,
og udskrevet 453 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu