Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kinarulle (Kæmpeforårsrulle).

Kinarulle (Kæmpeforårsrulle)., Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Kina - Kinesisk - Kinesiske

Kina - Kinesisk - KinesiskeIndsendt :


Kinarulle (Kæmpeforårsrulle)., billede 4 Kinarulle (Kæmpeforårsrulle)., billede 1 Kinarulle (Kæmpeforårsrulle)., billede 2 Kinarulle (Kæmpeforårsrulle)., billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.hakket oksekød
2 hakkede løg
1 porre i ringe
250 g.champignons i skiver
 Olie til stegning
150 g.friske bønnespirer
200 g.revet ost
1 pakkefrosne butterdejsplader
 salt
 friskkværnet peber
 Kinesisk soya
1 æg
 


Opskrift:

Brun kød og løg i olien. Tilsæt porreringe og champignon. Krydr med salt og friskkværnet peber og soya, lad blandingen snurre sammen nogle minutter. Tilsæt bønnespirer.

Lad butterdejspladerne tø op, ca. 20 min. ved stuetemperatur. Læg dem side om side i forlængelse af hinanden, så kanter går lidt ind over hinanden. Rul pladerne ud. Fordel kødblandingen og osten som en stribe ned langs midten af butterdejen. Saml dejen om fyldet og læg rullen på en plade med bagepapir med dejens sammenføjning nedad.

Pensl med æg og bag rulles ca. 35 min. ved 220 grader.

Serveres med Chilliolie, soyasauce og grønsalat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (16 stemmer)

Opskriften er vist 40697 gange,
og udskrevet 771 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jan  -  2018-01-07 11:55:02
Der kan også bruges filodej