Kinarulle (Kæmpeforårsrulle)

Kinarulle (Kæmpeforårsrulle), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red:

Kinarulle (Kæmpeforårsrulle), billede 4 Kinarulle (Kæmpeforårsrulle), billede 1 Kinarulle (Kæmpeforårsrulle), billede 2 Kinarulle (Kæmpeforårsrulle), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.hakket oksekød
2 hakkede løg
1 porre i ringe
250 g.champignon i skiver
 Olie til stegning
150 g.friske bønnespirer
200 g.revet ost
1 pakkefrosne butterdejsplader
 salt
 friskkværnet peber
 Kinesisk soya
1 æg
 
Opskrift:
Brun kød og løg i olien. Tilsæt porreringe og champignon. Krydr med salt og friskkværnet peber og soya, lad blandingen snurre sammen nogle minutter. Tilsæt bønnespirer.

Lad butterdejspladerne tø op, ca. 20 min. ved stuetemperatur. Læg dem side om side i forlængelse af hinanden, så kanter går lidt ind over hinanden. Rul pladerne ud. Fordel kødblandingen og osten som en stribe ned langs midten af butterdejen. Saml dejen om fyldet og læg rullen på en plade med bagepapir med dejens sammenføjning nedad.

Pensl med æg og bag rulles ca. 35 min. ved 220 grader.

Serveres med Chilliolie, soyasauce og grønsalat.


karakterer:
Opskriften er vist 53410 gange,
og udskrevet 925 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Jan  -  2018-01-07 11:55:02
Der kan også bruges filodej