Bagte stikkelsbær i creme

Bagte stikkelsbær i creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær

Ukendt oprindelseslandKilde : Hørsholm og omegns jagtforening

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.stikkelsbær
4 spsk.Marsala Superiore
1-2 spsk.sukker
 
 Dej:
2 æg
75 g.sukker
10 g.hvedemel
1 dl.mælk
1 dl.piskefløde
 
 Tilbehør:
 God venilleis eller koldt flødeskum
 
Opskrift:
Skyl bærrene, og nip dem. Læg dem i 4 smurte ildfaste portionsskåle eller et fad. Dryp med Marsala og drys med 1-2 sp sukker.

Pisk æggene helt lyse og tætte med sukkeret og pisk melet i.

Kog mælk og fløde op og pisk det lidt efter lidt i æggemassen.

Hæld cremen over bærrene, drys med en smule sukker, og bag dem i en forvarmet ovn ved 200o i ca. 20 min., til de er bagte og gyldne.

Servér desserten lun, med is eller kold flødeskum.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (11 stemmer)

Opskriften er vist 20786 gange,
og udskrevet 605 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu