Bagte stikkelsbær i creme
Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær Kilde : Hørsholm og omegns jagtforening Indsendt : Red : |
|
|
Skyl bærrene, og nip dem. Læg dem i 4 smurte ildfaste portionsskåle eller et fad.
Dryp med Marsala og drys med 1-2 sp sukker.
Pisk æggene helt lyse og tætte med sukkeret og pisk melet i. Kog mælk og fløde op og pisk det lidt efter lidt i æggemassen. Hæld cremen over bærrene, drys med en smule sukker, og bag dem i en forvarmet ovn ved 200o i ca. 20 min., til de er bagte og gyldne. Servér desserten lun, med is eller kold flødeskum. |
|
Opskriften er vist 22349 gange,
og udskrevet 632 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne