Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Karrysuppe med fisk

Karrysuppe med fisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Fiskesuppe - Fiskesupper

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :



Ingredienser:
250 g.lyse fiskefileter
1 spsk.vegetabilsk olie
1 spsk.Grøn karrypasta
0.5 tsk.stødt gurkemeje
100 g.langkornede ris
2 stilkesnittet blegselleri
2 tørrede kaffir limeblade
4 forårsløg i skiver
1 l.vand
2 spsk.fiskesauce
0.5 tsk.rejepasta (kan udelades)
 
Opskrift:
Fjern evt. skind og ben fra fiskefileterne og skær fisken i mundrette stykker.

Varm olien op i en stor gryde, tilsæt grøn karrypasta og gurkemeje og sauter i 2 minutter. Bland de øvrige ingredienser i, undtagen fisken, og kog op.

Skru ned for blusset og lad simre under låg i 8 minutter.

Tilsæt fisken og kog videre i endnu 4 minutter, til fisken er færdig.

Fjern kaffir limeblade og server suppen øjeblikkeligt. Risen suger for meget væde op, hvis suppen får lov til at stå og trække.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (18 stemmer)

Opskriften er vist 29058 gange,
og udskrevet 472 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

alexander pedersen  -  0000-00-00 00:00:00
Muzzen-det er fantasisk

Muzzen  -  0000-00-00 00:00:00
Det er Fantasisk!!!