Ingefærpandekager

Ingefærpandekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Krydderurter - Ingefær

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :



Ingredienser:
300 g.hvedemel
4 spsk.sukker
4 tsk.bagepulver
1 tsk.salt
1 tsk.ingefær
6 spsk.olie
2.5 dl.kærnemælk
2 dl.mælk
2 æg
1 dl.mørk sirup
 
Opskrift:
Bland mel, sukker, bagepulver, salt og ingefær i en skål. Pisk olie, kærnemælk, mælk, æg og sirup med en gaffel. Bland indholdet af de to skåle og rør indtil dejen er jævn.

Varm en pande op, til den er jævnt varm. Kom lidt smør på og hæld lidt dej på. De bør være tykkere og mere svampede end almindelige pandekager. Der vil komme en masse små bobler. Når overfladen er fyldt med bobler, vendes pandekagen med en paletkniv. Pandekagen skal være gylden på overfladen. Hvis den er mørk, er varmen for høj, er den lys, så skru lidt op for varmen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11604 gange,
og udskrevet 199 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
tærter