Frittata con ricotta

Frittata con ricotta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
200 g.ricotta
6 spsk.mælk
8 æg
4 spsk.hakket bredbladet persille
4 mellemstore squash
 salt
 peber
6 små faste tomater
5-6 spsk.olivenolie
 
Opskrift:
Ricottaen presses gennem sigte og røres sammen med mælk, persille og æg. Tomater og squash vaskes og skæres i skiver. Squashskiverne krydres med salt og peber og steges i 3 spsk olie i ca. 5 min. Lægges herefter på fedtsugende papir. Samme fremgangsmåde ved tomatskiverne, de steges dog kun få sekunder på begge sider. 1 spsk olie varmes i pande og halvdelen af ostemassen kommes i panden. Når massen stivner i kanten fordeles squash og tomatskiver omkring på ostemassen. Massen vendes og steges færdig på den anden side. Den resterende ostemasse steges ligeledes. Serveres varme.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Frittata

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13635 gange,
og udskrevet 163 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu