| |
|
Fisk ala kina
Fisk ala kina, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1 | stk. | torsk1 stk. torsk | 1 | cm. | frisk skrællet, fintrevet ingefær 1 cm. frisk skrællet, fintrevet ingefær | 0.125 | | frisk finthakket rød chilipeber uden kerner (0.25 tørret) 0.125 frisk finthakket rød chilipeber uden kerner (0.25 tørret) | 1 | spsk. | kinesisk soja 1 spsk. kinesisk soja | 0.5-1 | fed | fintrevet hvidløg 0.5-1 fed fintrevet hvidløg | 0.25 | tsk. | sukker 0.25 tsk. sukker | | | |
| |
Læg fisken i et stykke sølvpapir. Rør soja med ingefær, chili, hvidløg og sukker. Kom marinaden over fisken.
Sølvpapiret lukkes løst om fisken, alle lukninger trykkes godt til og rulles en lille smule. Alle lukninger skal vende opad.
Fisken steges i ovnen i 15 minutter ved 210 grader. Pak forsigtigt fisken op, og se om fisken er blevet fast i kødet hele vejen igennem.
Tips:
Næsten alle slags fisk kan anvendes.
I stedet for fisk kan anvendes kalkun eller skinkeschnitzel - de skal dog have ca. 20-25 minutter i ovnen for at være gennemstegte.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4
(12 stemmer)
Opskriften er vist 18985 gange, og udskrevet 476 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Jørn - 2014-02-28 17:03:34 Har ikke meget med WOK opskrifter at gøre.
Gerda - 0000-00-00 00:00:00 Det ville være dejligt med nogle forslag til hvad man serverer til
|
|