Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fisk ala kina

Fisk ala kina, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :



Ingredienser:
1 stk.torsk
1 cm.frisk skrællet, fintrevet ingefær
0.125 frisk finthakket rød chilipeber uden kerner (0.25 tørret)
1 spsk.kinesisk soja
0.5-1 fedfintrevet hvidløg
0.25 tsk.sukker
 
Opskrift:
Læg fisken i et stykke sølvpapir. Rør soja med ingefær, chili, hvidløg og sukker. Kom marinaden over fisken.

Sølvpapiret lukkes løst om fisken, alle lukninger trykkes godt til og rulles en lille smule. Alle lukninger skal vende opad.

Fisken steges i ovnen i 15 minutter ved 210 grader. Pak forsigtigt fisken op, og se om fisken er blevet fast i kødet hele vejen igennem.

Tips:

Næsten alle slags fisk kan anvendes.

I stedet for fisk kan anvendes kalkun eller skinkeschnitzel - de skal dog have ca. 20-25 minutter i ovnen for at være gennemstegte.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (12 stemmer)

Opskriften er vist 18807 gange,
og udskrevet 474 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jørn  -  2014-02-28 17:03:34
Har ikke meget med WOK opskrifter at gøre.

Gerda  -  0000-00-00 00:00:00
Det ville være dejligt med nogle forslag til hvad man serverer til