Nøddecreme

Nøddecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
100 g.mørk chokolade
100 g.hasselnødder
2 spsk.honning uden top
0.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Rist hasselnøddernee på en tør pande ved svag varme i ca 5 min, til de lugter stegt. Kom dem varme i en foodprocesser eller blander med chokoladen brækket i mindre stykker og honningen. Kør til det er jævnt og glat, tilsæt piskefløden undervejs. Nøddecremen kommes på glas med låg og opbevares i køleskab, hvor den er holdbar en uge.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (9 stemmer)

Opskriften er vist 20274 gange,
og udskrevet 222 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

hallo  -  2010-06-30 15:25:18
man kan bare bruge smør og ikke piskefløde