Lun ferskendessert med nøddecreme

Lun ferskendessert med nøddecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
12 modne ferskener
100 g.hasselnøddekerner
4 æg
150 g.sukker
3 dl.mælk
 
 Til fadet:
 smør
 sukker
 
Opskrift:
Ferskenerne skylles og skæres i både ind mod stenen. Mandlerne males eller blendes til mel. Fadet smøres med smør og drysses med sukker. Fersknerne lægges i fadet.

Mandelmel, æg og sukker piskes let og luftigt. Mælken tilsættes, og dejen hældes over fersknerne. Desserten bages ved 180 grader C i ca. 40 minutter. Vælger du portionsanretninger er det nok med ca. 25 min.

Desserten serveres lun.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13985 gange,
og udskrevet 316 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Tulle  -  2008-07-25 13:09:48
Smager for meget af æggekage.

Heidi  -  2008-07-17 07:55:31
lyder nem og lækker den må prøves til aftenens dessert..