Syltning af Chili-peber

Syltning af Chili-peber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Chili

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
100 g.chilier
1.75 dl.vineddike
1.75 dl.vand
1.75 spsk.sukker
0.75 spsk.salt
4-5 skalottteløg
0.5 tsk.Atamon
 
Opskrift:
Chilierne befries for stilke og prikkes med en gaffel, så væske bedre kan trænge ind. Vineddike, vand, sukker og salt koger op med chilierne og de hele skrællede skalotteløg. Væsken hældes fra og gives et opkog. Tag gryden af blusset og tilsæt Atamon. Chilierne og løgene lægges lagvis i glas, væsken hældes over og glasset lukkes. Trækker ca. 4 uger.

Tips:

Hvis I skal ordne mange chilier, er det en god idé, at bruge et par plastikhandsker


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (12 stemmer)

Opskriften er vist 23290 gange,
og udskrevet 1105 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per Møller  -  2016-09-19 15:25:17
Kom nogle fed hvidløg i også. Disse Chilier smager fantastisk.

Søren  -  2009-11-21 17:18:52
En ganske fin måde at sylte sine chii på. Prøv at komme flere små skalotteløg i, de kommer også til at smage helt fantastisk.