Syltning af Chili-peber
Hovedingrediens : Grøntsager - Chili Indsendt : |
|
|
Chilierne befries for stilke og prikkes med en gaffel, så væske bedre kan trænge ind.
Vineddike, vand, sukker og salt koger op med chilierne og de hele skrællede skalotteløg.
Væsken hældes fra og gives et opkog.
Tag gryden af blusset og tilsæt Atamon.
Chilierne og løgene lægges lagvis i glas, væsken hældes over og glasset lukkes.
Trækker ca. 4 uger.
Tips: Hvis I skal ordne mange chilier, er det en god idé, at bruge et par plastikhandsker |
|
Opskriften er vist 26030 gange,
og udskrevet 1147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Per Møller - 2016-09-19 15:25:17 Kom nogle fed hvidløg i også. Disse Chilier smager fantastisk. Søren - 2009-11-21 17:18:52 En ganske fin måde at sylte sine chii på. Prøv at komme flere små skalotteløg i, de kommer også til at smage helt fantastisk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne