Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kinesisk nudelsuppe

Kinesisk nudelsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SuppeRet : Suppe - FjerkræSupper

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :


Kinesisk nudelsuppe, billede 4 Kinesisk nudelsuppe, billede 1 Kinesisk nudelsuppe, billede 2 Kinesisk nudelsuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Sherry. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
50 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
50 gram Glasnudler
7.5 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Skær kyllingekødet i strimler og læg det i en skål. Drys med peber og hæld soya og sherry over. Lad det trække 15 min.

Skær forårsløg og champignon i tynde skiver.

Bring bouillon i kog. Kog glasnudlerne i 5 min. Lad nudlerne løbe af og skær dem i mindre stykker.

Tilsæt kylling til den stadig kogende bouillon. Læg låg på og lad det simre ved svag varme ca. 15 min.

Tilsæt løg, champignon og nudler og lad det simre 5 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (161 stemmer)

Opskriften er vist 188012 gange,
og udskrevet 3579 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 2788 (663 kcal)
KJ pr. Pers. 697 (165 kcal)
Vægt ialt 1380 gram
Vægt pr. Pers. 345 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 202 KJ (48 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 0.6 gram
Kulhydrat 4.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Sab  -  2014-01-23 08:07:58
Den lyder rigtig lækker. Vil prøve at lave den i aften, ser jo ud til at der ikke bliver så meget opvask :P

  -  2013-08-14 14:30:27
jeg skal laven den til fest til ca 30 kan jeg lave en dagen før

E  -  2013-05-12 18:15:22
Den snager rigtig godt. Kan varmt anbefale den! Jeg undlod sherry men smagte dog stadig fantastisk.

J.K   -  2011-12-15 20:41:32
Jeg har lige lavet den her til aften. Hoppede på Heidis råd med karrypasta og hvidløg. Ingen sherry. Mums siger jeg bare. IKKE sidste gang jeg laver den.

viola  -  2011-03-07 08:36:21
Prøv at smage den til med Onkel Bens sur og sød sovs og lidt chili. MUMS det bliver bare en lækker suppe.

Thomas  -  2011-02-23 19:35:33
Den sidder bare lige i skabet.. Det er absolut ikke sidste gang jeg har lavet denne ret.. Hele familien nød den. TAK!!

Stella  -  2011-01-31 08:15:36
Herlig suppe som jeg bestemt vil lave igen. Jeg tilføjede lidt ekstra Tanari soya.

Mette 40 år  -  2011-01-29 18:46:58
Jeg er lige kommet hjem fra Kina og har fået lyst til at lave nogle kinesiske retter. Denne suppe har helt klart "smagen" af kina og er samtidig super nem at lave. Jeg tilføjede lidt ægnudler.

Heidi  -  2010-02-22 11:28:16
Jeg lod kyllingen stå i marinaden i et par timer sammen med 2 tsk. rød karrypasta. Og tilføjede 2 fed hvidløg og finthakkede porrer, blev rigtig lækkert :o)

dynamitten  -  2009-10-24 14:10:02
Måtte tilføje fiskesouce og engefær for få den til at smage af noget. Ikke en jeg vil lave igen.

Shaolin Jeppe xD  -  2009-02-19 19:15:29
Har prøvet at lave den... den var lækker! tak (^.^)

Shaolin Jeppe xD  -  2009-02-18 18:20:00
Glemte lige at spørge om man kunne lave den til vegetarer og hvad der da ville være godt at bruge istedet for Kylling?

Shaolin Jeppe xD  -  2009-02-18 18:18:55
den lyder lækker jeg tror jeg vil prøve den ^^

Tina  -  2008-11-17 09:13:05
Man kan bytte forårsløgene ud med porrer, tilsætte hvidløg og et squiz af chilli og karry. Derudover kan man under kraftig omrøring under opkog tilsætte et råt æg direkte i retten. Det gør det mere som det man får serveret i Kina.

camillamus  -  2008-07-11 11:33:13
jeg synes den smager helt fantastisk, dog synes jeg man kunne halvere mængden af glas nudler, da der er lidt for mange.

sarah  -  0000-00-00 00:00:00
his man synes suppen er for stærk kan man undlade sherry

morten  -  0000-00-00 00:00:00
dobbelt sherry og soya lidt karry snittet forårsløg så er den mums

svend  -  0000-00-00 00:00:00
den er lidt for stærk

karin  -  0000-00-00 00:00:00
der kunne godt være lidt krydderier, prøv med lidt ingefær, karry, bønnespirer eller hvad du kan lide. retten er fin i sign selv, men kan blive endnu bedre. prøv med hvad du kan lide