Cozze alla marinara

Cozze alla marinara, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
2000 g.blåmuslinger
2 fedhvidløg
3 spsk.olivenolie
2 dl.hvidvin
 salt
 peber
2 spsk.friskhakket bredbladet persille
 
Opskrift:
Muslingerne skylles grundigt og skægget fjernes. Åbne muslinger kasseres. Muslinger hældes i gryde uden væde og koges under låg i 3-4 minutter eller til de har åbnet sig. Fonden sigtes fra og muslinger tages op. De som ikke har åbnet sig, kasseres. Hvidløg pilles og skæres i fine tern. Sauteres gylden i lidt olie. Hvidvin tilsættes og koges ind til det halve. Tilsæt muslingefond og krydr med salt og peber. Anret sauce og muslinger i dybe tallerkner og drys med persille.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14630 gange,
og udskrevet 170 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

p.glahn  -  2007-09-10 10:27:13
Hvorledes koges uden vand ?