Cavolfiore fritto

Cavolfiore fritto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
 Dej:
2.5 dl.hvidvin eller vand
80 g.hvedemel
1 æg
 salt
 peber
 
 Yderligere:
1000 g.blomkål
 olie eller friturefedt til udbagning
1 citron
 Lidtkviste bredbladet persille
 
Opskrift:
Hvidvin eller vand hældes i skål og melet kommes i under stadig piskning. Ægget piskes sammen i en kop inden det røres sammen med meldejen. Dejen krydres tilsidst med salt og peber og stilles på køl 1 time. Imens deles blomkålen i mindre buketter og koges møre, men stadig let sprøde i letsaltet vand. Olien opvarmes i høj/stor gryde til 180 grader. De enkelte buketter stikkes med gaffel, drypper af og lægges i den varme olie. Bages gyldenbrune og lægges herefter på fedtsugende papir. Serveres sammen med citronbåde.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14403 gange,
og udskrevet 133 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

sus  -  2013-02-09 13:48:56
Marianne - blomkål skal dyppes i dejen og derefter fritures, selvom det ikk fremgår af opskrift ku jeg godt forstå det

Marianne  -  2009-09-18 14:30:37
Hvad skal dejen bruges til?