Kløbenboller II

Kløbenboller II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

HøjtidJul - julen

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
2 dl.rosiner
1 dl.sukat
50 g.gær
1.5 dl.yoghurt naturel
1.5 dl.rapsolie
2 spsk.sukker
1 tsk.salt
 vand
500 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
 kardemomme
 
Opskrift:
Læg rosiner og sukat i en skål og hæld lidt mel over. vend rosiner og sukat i melet. Opløs gæren i lunkent vand. Tilsæt yoghurt, olie, salt og sukker. Rør det sammen og tilsæt mel, rosiner, sukat, bagepulver og kardemomme. Ælt dejen, til den slipper. Stil den til hævning ca. 3/4 time. Lav 16 boller af dejen, pensl dem med æg, mælk eller vand og bag dem ved 225 gr. i 10-15 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10783 gange,
og udskrevet 258 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Annelise  -  2018-03-12 18:56:29
Jeg havde kun græsk youghurt, men det kunne også bruges, dog skulle der lidt ekstra vand i. Bagetiden var 17 minutter hos mig. Men de er superlækre.