Fisk i gele

Fisk i gele, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.fisk fx forel lekseørred sild brasen sandart eller kulmule
 
 Kogning:
 pr l. vand.
1 spsk.salt
1 spsk.eddike
5 hvide peberkorn
3 kornallehånde
1 laurbærblad
 dild
 
 Gele:
5 dl.fiskesuppe
6 husblas blade, udblødte
 salt
 peber
 
 Garnering:
200 g.pillede rejer
 oliven i skiver
 
 Tilbehør:
 dild eller persille
 grøn salat
1-2 hårdkogte æg i både
 
Opskrift:
Rens og skyl fisken, kog den og lad den blive kold i kogelagen. Fjern skind og ben. Del fisken i pæne stykker. Skum fedtet af suppen og si den.

Gele:
Mål ½ l suppe af og bring den i kog. Smelt den udblødte husblas heri. Smag til med salt og peber.

Hæld et tyndt lag gele i bunden af en stor form eller flere små forme, og lad det stivne. Løg oliven rejer og krydderurter i formen i et pænt mønster. Fæstn det med et tyndt lag gele, som skal stivne.

Læg fiskestykkerne i og hæld forsigtigt så meget gele i, at fisken er dækket.

Sæt retten koldt og lad den stivne helt. Vend den ud på et fad og server med salat og persille eller dild og æggebåde.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 17404 gange,
og udskrevet 347 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu