Pendekager

Pendekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sune

Indsendt :



Ingredienser:
4 æg
4 dl.hvedemel
4 dl.mælk
1 Knsp.NaCl
1 spsk.sukker
 margarine
 
Opskrift:
Æg, mel, mælk, salt og sukker blandes sammen i en skål, og piskes godt til der ikke er flere klumper i. Steges på begge sider hved over middelhøj varme, på en pande med magarine. Kom en lille klump magarine på efter hver pandekage.

Tips:

Serveres med fx. marmelade, is, sukker, men mest anbefalelsesværdigt: Flydense honnig


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (110 stemmer)

Opskriften er vist 18810 gange,
og udskrevet 274 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2012-08-18 21:34:07
Det lyder dejligt, vi går ned og køber det nu, hilsen og kys, jacob schulze fra skovlunde! Go lørdag(:

ukendt  -  2011-01-20 08:59:55
Pendekager?

mig  -  2008-06-04 18:12:50
den er super god

fra mig 11 år  -  2007-10-06 19:40:37
min mor, far og mine brødre skal lave denne lækre pandekage. Uhmm glæder mig