Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Budino di pomodoro

Budino di pomodoro, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mascarpone (Italiensk creme fraice)

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
4 husblas blade
4 flåede tomater fra dåse
50 g.tomatpuré
 salt
 peber
 cayennepeber
1 prisesukker
200 g.mascarpone
 
 Yderligere:
4 kogte jomfruhummerhaler
1 citron
4 salatblade
 
Opskrift:
Husblas udblødes i koldt vand. Tomaterne kvartes og kerner fjernes. Frugtkødet moses igennem sigte og samges til med tomatpuré, salt, peber, cayennepeber og sukker. Husblasen smeltes i lun vandbad og røres i tomatmosen. Lad det hvile ca. 20 min. Rør mascarponen i tomatmosen og hæld blandingen i fire portionsskåle (ca. 1 dl's indhold pr. stk). Stilles i køleskab 1 time. Ved servering dyppes skålene kort i lunt vand og vendes på tallerken. Anrettes med salat, citron og jomfruhummerhale.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 18933 gange,
og udskrevet 221 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu