Nordafrikansk kouskous salat

Nordafrikansk kouskous salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Couscous - Cous Cous

Oprindelsesland : Nordafrika

NordafrikaIndsendt :



Ingredienser:
200 g.Cous-Cous gryn
1 Gul peberfrugt
2 Citroner
2 spsk.Olivenolie
7 FedHvidløg
 Salt
 friskkværnet peber
 
1 Agurk
2 Kødfulde tomater
1 bdt.Mynte
2.5 dl.Tomatsaft
 Paprika
 
Opskrift:
Kog Cous-Cous grynene og afkøl dem. Bland citronens saft med olien og tomatsaften. Knus hvidløgene og tilsæt dem. Lad de kolde Cous-Cous gryn trække en halv times tid i dressingen. Skræl agurken og skær den i små tern. Fjern peberfrugtens frøstol og skær frugten i tern. Skold tomaterne og træk skindet af. Fjern kernerne og hak tomaten. Bland grønsagene med Cous-Cous'en. Smag til med paprika, salt og peber. Riv bladene af myntestænglen og strø dem over salaten. Den smager bedst, når den er kold.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 16727 gange,
og udskrevet 270 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Anne  -  2007-10-05 11:19:20
Puha har de ingen smagsløg i Afrika? Efter min mening ALT for meget hvidløg og citron! Men hvis man tilsætter hvidløg og citron i mere begrænset mængde er det en rigtig god opskrift!