Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rød grønsagscurry

Rød grønsagscurry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2-3 spsk.rød karrypasta eller efter smag
4 hakkede kartofler
300 g.hakket græskar eller gulerod
400 g.hakkede søde kartofler
5 dl.grøntsagsbouillon
300 g.blomkål i små buketter
250 g.nippede grønne bønner
 


Opskrift:

Varm karrypastaen op under omrøring ved middel varme i en pande i 2 minutter. Tilsæt kartofler, græskar eller gulerødder, søde kartofler og grønsagsfond og kog langsomt op. Lad simre, mens der af og til røres, i 20 minutter, til grønsagerne næsten er kogte. Tilsæt blomkål og bønner og kog i 3-5 minutter mere, til grønsagerne er møre. Server retten omgående.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8070 gange,
og udskrevet 93 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu