Rød grønsagscurry

Rød grønsagscurry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2-3 spsk.rød karrypasta eller efter smag
4 hakkede kartofler
300 g.hakket græskar eller gulerod
400 g.hakkede søde kartofler
5 dl.grøntsagsbouillon
300 g.blomkål i små buketter
250 g.nippede grønne bønner
 
Opskrift:
Varm karrypastaen op under omrøring ved middel varme i en pande i 2 minutter. Tilsæt kartofler, græskar eller gulerødder, søde kartofler og grønsagsfond og kog langsomt op. Lad simre, mens der af og til røres, i 20 minutter, til grønsagerne næsten er kogte. Tilsæt blomkål og bønner og kog i 3-5 minutter mere, til grønsagerne er møre. Server retten omgående.





karakterer:
Opskriften er vist 10785 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu