Græskarsuppe med spinat

Græskarsuppe med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Græskar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.græskarkød
200 g.spinat
2 løg
40 g.smør
15 dl.bouillon
3 tomater
 salt
 peber
0.5 tsk.muskatnød
 
Opskrift:
Hak græskar og spinat fint og lad det småkoge i en smule vand. Skær løgene i skiver og svits dem gyldne i smør. Tilsæt græskar og spinat samt bouillon og hakkede tomater. Lad suppen småkoge ca. 20 min før den smages til med krydderier. Server flødeskum med fintreven peberrod i. Evt. kan man i stedet for spinat bruge græskarblade.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11630 gange,
og udskrevet 267 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

J. Thomas  -  0000-00-00 00:00:00
Den vinder helt klart hvis man også putter hvidløg i og jeg brugte frisk ingefær i flødeskummet.