Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Græskarpostej

Græskarpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Græskar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.græskar
3 æg
4 dl.mælk
40 g.smør
30 g.rasp
1 lille løg
1 fedhvidløg
0.5 tsk.timian
1 spsk.hakket kørvel eller dild
 salt
 peber
 muskatnød
 


Opskrift:

Græskarstykket skrælles og skæres i mindre dele, der koges møre i ca. 30 min. Græskarstykkerne tages op af vandet og pureres. De øvrige dele tilsættes efter at løg og hvidløg er hakket fint. Der smages til med krydderier og postejen bages i en smurt ildfast fad ved 180 grader ca. 45 min. Græskarpostej kan spises på brød eller serveres med syltet surt og tomatsalat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 10646 gange,
og udskrevet 298 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anne  -  2012-10-07 11:10:59
Den har en rigtig god smag, men den bliver til "smørrepålæg". Jeg prøvede, at køle den af inden jeg tog den ud af formen i håb om, den var blevet fast nok til at kunne skære af, men den har stadig konsistens som en blød leverpostej. Men den smager godt!


charles  -  2011-08-16 19:53:37
smager godt men den bliver ikkke så stiv at den kan skæres....dog smøres og det skal cirka.40 gram mel i udover og dobelt mængde rasp


Tine  -  2008-02-04 09:19:03
Den er fuldstændig overraskende lækker. Man kunne være bange for, at den blev for tung, men den er luftig og meget velsmagende. Det kan anbefales, at man serverer tynde strimler af saltsyltede citroner til!