Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Kinesisk høne

Kinesisk høne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Kylling - Poulard

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :



Ingredienser:
1 poulard eller lille høne
 salt
 peber
0.5 tsk.stødt ingefær
8 skalotteløg
2 fedhvidløg
2 spsk.olie
2 gulerødder
0.25 knoldselleri
0.25 blegselleri
1 gul peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
3 dl.hønsebouillon
 kinesisk soya
 


Opskrift:

Skær hønen i ret små stykker uden ben og gnid dem med salt, peber og ingefær. Kog benene af i 3-4 dl vand med salt, gulerødder og selleri. Si bouillonen og gem grønsagerne

Brun kødstykkerne sammen med hakkede chalotteløg og knust hvidløg i olie. Tilsæt snittede blegselleri stængler, renset og strimlet peberfrugter og bouillon og lad retten småsnurrer under låg til alt er mørt.

Skær de kogte gulerødder og selleri i små terninger, vend dem i gryden og smag til med kinesisk soya




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (12 stemmer)

Opskriften er vist 8637 gange,
og udskrevet 148 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sarah  -  0000-00-00 00:00:00
hvor mange personers opskrift er det..?