Kinesisk høne

Kinesisk høne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Kylling - Poulard

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 poulard eller lille høne
 salt
 peber
0.5 tsk.stødt ingefær
8 skalotteløg
2 fedhvidløg
2 spsk.olie
2 gulerødder
0.25 knoldselleri
0.25 blegselleri
1 gul peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
3 dl.hønsebouillon
 sojasauce
 
Opskrift:
Skær hønen i ret små stykker uden ben og gnid dem med salt, peber og ingefær. Kog benene af i 3-4 dl vand med salt, gulerødder og selleri. Si bouillonen og gem grønsagerne

Brun kødstykkerne sammen med hakkede chalotteløg og knust hvidløg i olie. Tilsæt snittede blegselleristilke, renset og strimlet peberfrugter og bouillon og lad retten småsnurrer under låg til alt er mørt.

Skær de kogte gulerødder og selleri i små terninger, vend dem i gryden og smag til med sojasauce





karakterer:
Opskriften er vist 10605 gange,
og udskrevet 193 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
hvor mange personers opskrift er det..?