Zucca gialla in marinata

Zucca gialla in marinata, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Græskar

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.græskar med gult frugtkød eller squash
2-3 spsk.hvedemel
 olie eller friturefedt til udbagning
3 spsk.finthakket basilikum
1 fedfinthakket hvidløg
3 spsk.hvidvinseddike
 salt
 peber
 
Opskrift:
Græskar skrælles og befries for kerner. Skæres i 3 cm tykke stykker og derefter i tynde skiver. Opvarm olien. Vend græskarskiverne i mel og drys overskydende mel af. Steg dem gyldne i den varme olie. Tag dem op og læg dem på fedtsugende papir eller køkkenrulle. Læg skiverne i et fad i lag sammen med den finthakkede basilikum. Kog det finthakkede hvidløg op med eddike og krydr med salt og peber. Blandingen hældes over græskarskiverne og fadet stilles på køl 3-4 timer.

Server som tilbehør til f.eks kalv eller som en appetitvækker inden forretten.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8971 gange,
og udskrevet 116 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu