Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Græskarmousse

Græskarmousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Mousse

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Græskar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
80 g.græskar
1 æg
½ dl.piskefløde
 salt
 peber


Opskrift:

Kog græskarret i vand med salt til den er mør.

Si vandet fra og pres sidste vand fra. Blend det i en blender med æg og fløde og tilsæt salt og peber.

Hæld massen op i en passende form og bag den i vandbad i ovnen i ca. 15 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (9 stemmer)

Opskriften er vist 14049 gange,
og udskrevet 181 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Karin  -  2007-11-07 16:07:49
Jeg fulgte opskriften.Er det en joke, denne opskrift ????? Det bliver en flydende masse. Hvad bruger man det til? Som tilbehør til noget eller forret, eller hvad. Jeg bagte den på 200 grader. Karakteren er helt galt.


Hanne Westergaard  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg vil gøre opskriften mere fedtfattig ved at bruge Græsk Yoghurt 10+