kyllingebryster uden skind og ben4 kyllingebryster uden skind og ben
10
dl.
hønsebouillon10 dl. hønsebouillon
1
løg1 løg
1
fed
hvidløg1 fed hvidløg
1
frisk chili1 frisk chili
25
g.
frisk ingefær25 g. frisk ingefær
1
spsk.
olie1 spsk. olie
0.5
tsk.
karry0.5 tsk. karry
Salt Salt
peber peber
4
spsk.
syrnet fløde 9%4 spsk. syrnet fløde 9%
Friske koriander Friske koriander
Opskrift:
Skær græskarkødet i mundrette stykker og kyllingebrysterne i strimler. Damp begge dele mørt i bouillon. Svits finthakket løg og hvidløg, fintsnittet chili og revet ingefær i olie og tilsæt karry. Rør krydderblandingen i suppen og smag til med salt og peber og frisk koriander. Server med brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.6
(11 stemmer)
Opskriften er vist 23311 gange, og udskrevet 682 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider