Karry- og græskarsuppe

Karry- og græskarsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Græskar

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
5-600 g.orangekødet græskar
1 løg
1 fedhvidløg
10 g.smør eller margarine
1 spsk.karry
5 dl.grøntsagsbouillon
0.5 tsk.kommen
1 bøftomat
0.5-1 tsk.sambal oelek
 salt
 peber
1 spsk.syrnet fløde 9%
 
 Pynt:
 persille
 
Opskrift:
Fjern kerner og skræl fra græskarret. Tilovers bliver ca. 250-300 g rent kød som skæres i grove tern. Løg og hvidløg pilles og hakkes fint. Sauteres letgylden i fedtstoffet inden der tilsættes græskartern og karry. Sauteres af i 5 minutter inden der tilføjes bouillon og kommen. Koges under låg i ca. 20 minutter. Tomaten befries for skind og kerner og skæres i mindre tern. Når suppen er kølet lidt ned køres den i food-processoren. Hældes tilbage og smages til med sambal oelek, salt og peber. Fløden tilsættes og der pyntes med tomattern og persille. Suppen smager godt både kold og varm.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (43 stemmer)

Opskriften er vist 28982 gange,
og udskrevet 875 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2013-10-05 22:10:23
Så lækker! Også uden fløde..

Anya   -  2010-06-16 10:37:11
Man behøver ikke fløde - hvis man gerne vil have slankeversionen, så smager det også skønt uden. :-)

inger  -  0000-00-00 00:00:00
dejlig krydret mos. Spis med godt brød til.