Kan evt. smages til med lidt portvin eller sherry Kan evt. smages til med lidt portvin eller sherry
Opskrift:
Mælken bringes i kog, og risene tilsættes. Småkoger under låg 50-60 min., til grøden er jævn. Grøden smages til med salt.
Tag vanillestangen op, afkøl grøden.
Hak mandlerne.
Rør mandlerne i den kolde grød sammen med ymeren.
Pisk fløden stiv, kom den forsigtigt i det øvrige.
Smage til med sukker og vanillesukker
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(9 stemmer)
Opskriften er vist 18463 gange, og udskrevet 434 gange.
Kommentarer
Anette - 0000-00-00 00:00:00 Denne opskrift har jeg ledt efter længe, og nu fandt jeg den endelig...Den er ubeskrivelig god med lun Hindbær eller Jordbær sovs
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider