Gazpacho 03

Gazpacho 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Gazapcho

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1200 g.velmodne tomater
1 dl.daggammelt franskbrød, afskorpet og smuldret
0.5 agurk, flækket, udkernet og hakket
0.5 rød peberfrugt, udkernet og finthakket
0.5 mildt salatløg
2 fedknust hvidløg
2 spsk.tør sherry
7 dl.grøntsagsbouillon
1 knsp.sukker
1 lilleagurk, udkernet og hakket
1 orange peberfrugt, udkernet og finthakket
1 rødløg, finthakket
100 g.ristede brødcroutoner (½ x ½ cm brød tern, ristet på pande i olivenolie)
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Dyp tomaterne i kogende vand i ½ minut, skyld dem under koldt vand og tag skindet af. Bland tomater, brødkrumme, agurk, rød peberfrugt samt salat- og hvidløg i en skål. Stænk sherry over, hæld ca. 4 dl af bouillonen ved og lad blandingen trække 10 min., før den blendes i foodprocessor. Spæd med yderligere bouillon til den ønskede konsistens er opnået og smag til med salt, peber samt en anelse sukker.

Lad suppen trække koldt til serveringen. Anret den i skåle med agurk, peberfrugt og rødløg på topeen og brødcroutoner ved siden af.





karakterer:
Opskriften er vist 20015 gange,
og udskrevet 490 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-06-14 14:03:50
Gazpacho laves ALDRIG med bouillon