Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hybensaft kogt

Hybensaft kogt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SyltningRet : Syltning - Saft

Hovedingrediens : Bær - Hyben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4000 g.hyben
10 dl.vand
3 tsk.citronsyre
350 g.sukker
0.5 tsk.konserveringspulver
 


Opskrift:

Frugterne befries for blomst og stilk. Store hyben må også flækkes og befries for kerner. Frugten skylles. Vand og citronsyre bringes i kog. Halvdelen af frugten hældes i og koges af til saft under låg 10-15 min. Hybenfrugterne løftes op med en hulske, og resten hældes i gryden og koges af i samme vand. Saften sies fra og koges op med sukker, tilsættes konserveringsmiddel og fyldes på mørke flasker, der proppes med det samme.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (7 stemmer)

Opskriften er vist 25201 gange,
og udskrevet 473 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

rikke  -  2018-05-10 12:52:20
hvorfor lige mørke flasker?


  -  2014-08-03 11:25:08
Er det 4 kg renset hyben? Har været igang, men efter 15 min. under låg var de nærmest brændt fast. Brugte ca. 1 kg. renset frugt til 11/2 l vand. og der var absolut ingen saft... :/


piv  -  2009-08-14 22:40:11
Det er super, det giver noget lækkert saft. Har lavet efter denne opskrift de sidste par år og det vækker glæde hvor det kommer frem :)


  -  2009-07-29 10:57:28
god og nem opskrift kan anbefales giver en lækker saft hilsen birgitte i åbenrå