Blommer i hybensaft

Blommer i hybensaft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.blommer
 hybensaft af 500 g. hyben
5 dl.vand
1 tsk.citronsyre
500 g.sukker
1 tsk.vanillesukker
0.5 tsk.konserveringspulver
 
Opskrift:
De skyllede blommer afdryppes og prikkes. Blomst og stilk klippes af hybenfrugterne. De hældes i kogende vand, tilsat citronsyre og koges under låg 15 min. Lagen sies fra og bringes i kog med sukkeret. Blommerne tilsættes. Når lagen perler i kanten, holdes blommerne på svagt kog 20-30 min. efter størrelsen. De lægges i skyllede glas. Lagen koges ind uden låg 10 min. Vanillesukker og konserveringspulver tilsættes. Lagen hældes over blommerne. Glassene lukkes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13984 gange,
og udskrevet 149 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu