Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hybentrifli

Hybentrifli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Trifli

Hovedingrediens : Bær - Hyben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.rensede hyben
2.5 dl.vand
0.5 vanillestang
100 g.sukker
1 spsk.citronsaft
1 dl.creme fraiche 38%
1 dl.piskefløde
16-20 ghiottini (italienske mandelsmåkager) eller makroner
 


Opskrift:

Kom de rensede, skyllede hyben i en gryde med vand og den flækkede vanillestang. Lad det simre ca. 20 min., til frugterne er helt møre. Tilsæt sukker og citronsaft og lad det koge et par min.

Si lagen over i en ren gryde og kog den ind til en tyk sirup. Vend frugterne i siruppen og lad det afkøle.

Bland creme fraiche og piskefløde og pisk det til skum. Læg groftknuste kager, hyben og creme lagvis i dessertglas og server straks.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9313 gange,
og udskrevet 198 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu