Rosensaft sukkerfri

Rosensaft sukkerfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SyltningRet : Syltning - Saft

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
5 dl.rosenblade (blade sammenpresset i et littermål)
5 dl.vand
1 tsk.citronsyre
1 tsk.atamon
4 tsk.flydende sødestof
 
Opskrift:
Vandet bringes i kog, de rene og udsøgte rosenblade kommes i og koges i 5 minutter under låg. Den smukt farvede saft sies fra, tilsættes citronsyre og koges godt igennem. Saften hældes på en flaske. Rosensaft anvendes f.eks. Til gelerand, evt. blandet med hvidvin og citronsaft.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13830 gange,
og udskrevet 157 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu