rosenblade (blade sammenpresset i et littermål)5 dl. rosenblade (blade sammenpresset i et littermål)
5
dl.
vand5 dl. vand
1
tsk.
citronsyre1 tsk. citronsyre
1
tsk.
atamon1 tsk. atamon
4
tsk.
flydende sødestof4 tsk. flydende sødestof
1
brev
rød melatin1 brev rød melatin
Opskrift:
Vandet bringes i kog, de rene og udsøgte rosenblade kommes i og koges i 5 minutter under låg.
Den smuktfarvede saft sies fra, tilsættes citronsyre og koges godt igennem.
Saften tilsættes den i koldt vand udrørte melatin og hældes i gelekopper eller glas.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 15639 gange, og udskrevet 273 gange.
Kommentarer
Kiol635£ - 2010-07-13 11:54:39 Brug rosenblade fra roser med duft. Mørkerøde rosenblade giver en flot dyb rød farve.
lisulbrandt - 2009-07-13 11:28:10 Jeg ville gerne lave ribsgele, kan jeg bruge den samme opskrift med citronsyre og atamon?
farmor54 - 2008-06-14 19:06:39 Det er da helt fint at vi kan skrive kommentar, men der er da nogle det er i tvivl i nogle af de opskrifter der er og spørger til hvorfor eller hvordan får de svar ? det er en helt god kogebog som en nem at gå til hvis man da ikke er i tvivl. Jeg er da selv ikke i tvivl at jeg ikke ville prøve storkroser !
stagelund - 2007-09-05 17:05:40 skal det værer fra alm. roser, eller kan stokroser bruges????
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider