Hybensaft sukkerfri

Hybensaft sukkerfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SyltningRet : Syltning - Saft

Hovedingrediens : Bær - Hyben

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.hyben
10 g.vinsyre
10 dl.vand
1 tsk.atamon
 
Opskrift:
Hybenen vaskes og befris for blomst og stilk. Det kogte afkølede vand tilsat vinsyre hældes over, atamonopløsningen tilsættes, og der lægges pres over (f.eks. en skoldet atamonskyllet tallerken). Krukken tilbindes med syltepapir og henstår køligt i 2 måneder, hvorefter saften sies fra og hældes på mørke flasker, som tilbindes.

Det er en c-vitaminrig saft, der også kan anvendes til hybensuppe og hybengelerand.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 17007 gange,
og udskrevet 238 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

hybensft  -  2007-02-03 21:58:44
allerbest