Syltede hele gråpærer sukkerfri

Syltede hele gråpærer sukkerfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Frugt - Pærer

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
0.5 dl.eddike
4 dl.vand
4 tsk.flydende sødestof
4 tsk.atamon
600 g.gråpærer
 
Opskrift:
Pærerne skrælles og lægges straks i eddikevandet. Pærerne koges over svagt blus til de er møre. Med en strikkepind kan man prøve om de har fået nok. Pærerne lægges i en atamonskyllet krukke eller glas. Væden tilsættes sødestof og atamon, gives et opkog og hældes derefter over pærerne. Krukken tilbindes straks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 19734 gange,
og udskrevet 374 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2013-08-27 09:54:07
hvad er flydende sødestof?

Marianne  -  2009-09-25 19:03:20
Atamon mister sin virkning ved 100 grader. Atamon skal altid tilsættes efter kogning.

Bodil W. Meyer  -  2007-09-23 10:47:51
Hov, der er vist noget galt, så vidt jeg ved må Atamon først tilsættes, når "massen" er gået af kog.