Fersknerne aftørres, skoldes, afskindes, halveres og kærnen fjernes.
Vandet blandet med citronsyre, citronsaft og sødestoffet varmes op, fersknerne kommes i og koges ved svag varme til de er møre men stadig faste (prøv med en strikkepind).
De tages op efterhånden som de er møre og lægges i et atamonskyllet glas.
Lagen koges op, skummes, tilsættes atamonen og sherry, koges op igen og hældes over fersknerne.
Glasset tilbindes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 12986 gange, og udskrevet 251 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider