Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Syltede kirsebær med rom sukkerfri

Syltede kirsebær med rom sukkerfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.mørke syltekirsebær
2 dl.vand
1 tsk.citronsyre
5 tsk.sødestof
2 tsk.atamon
1-2 spsk.rom
 


Opskrift:

Kirsebærrene skylles og udstenes (let med den runde side af en hårnål). Vandet, citronsyren og sødestoffet bringes i kog og kirsebærrene hældes i. De skal kun lige koges op ved svag varme, tages op med hulske og kommes i atamonskyllede glas. Saften tilsættes atamon og koges igennem og skummes. Til slut tilsættes rommen, og saften hældes over bærrene i glassene, som tilbindes.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 16305 gange,
og udskrevet 336 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kirsten B.  -  2008-07-14 17:31:32
Atamon skal ikke koges med, men først tilsættes umiddelbart efter kogning.