Kirsebærrene skylles og udstenes (let med den runde side af en hårnål).
Vandet, citronsyren og sødestoffet bringes i kog og kirsebærrene hældes i.
De skal kun lige koges op ved svag varme, tages op med hulske og kommes i atamonskyllede glas.
Saften tilsættes atamon og koges igennem og skummes.
Til slut tilsættes rommen, og saften hældes over bærrene i glassene, som tilbindes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 17300 gange, og udskrevet 366 gange.
Kommentarer
Kirsten B. - 2008-07-14 17:31:32 Atamon skal ikke koges med, men først tilsættes umiddelbart efter kogning.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider