Blommemarmelade sukkerfri

Blommemarmelade sukkerfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Blommemarmelade sukkerfri, billede 4 Blommemarmelade sukkerfri, billede 1 Blommemarmelade sukkerfri, billede 2 Blommemarmelade sukkerfri, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Blommer, friske udstenede
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Citron, saften heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
4 tsk. Perfect Sød (sukkererstatning) Perfect Sød er et flydende sukkererstatning 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Dosering:
1 tsk. = 44 gram sukker
1.1 dl. = 1000 gram sukker
0.75 brev Rød Melatin
   
Opskrift:
Blommerne skylles og skoldes. Skindet flåes af og stenene tages ud.

Blommerne koges 15 minutter i en emailleret gryde sammen med vandet og citronsaften.

Derefter tilsættes sødestoffet og melatinen, som skal udrøres i koldt vand.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 93188 gange,
og udskrevet 1883 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 956 (227 kcal)
KJ pr. Portion 956 (227 kcal)
Vægt ialt 610 gram
Vægt pr. Portion 610 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 156 KJ (37 kcal)
Protein 0.5 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 8.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

sven-erik  -  2014-07-12 08:37:28
til m.linden, man kan ikke tage sukkeret ud af frugt, hvilket man gerne må få i rimelig små mængder som disbetes patient. inge hansen hvorfor må man ikke koge flydende søde stof??? jeg kommer aldrig vand i mit marmelade, kun det der følger med efter skyl.

m.linden  -  2010-09-14 14:34:03
Hvordan får man sukkeret ud af blommerne?

Per  -  2009-09-13 09:10:08
Vores marmelade begyndte at gære efter en uges tid, så der skal enten tilsættes noget atamon eller også skal marmeladen opbevares i køleskab.

Inge Hansen  -  2009-06-13 13:22:55
Vær opmærksom på at flydende sødestof ikke må koges - brug evt. perfect fit(pulver)der er et ISIS produkt.

ane kirkensgaard  -  0000-00-00 00:00:00
udmærket opskrift. MEN: husk at marmeladen først stivner efter at den er afkølet. Og husk at den melatin-blanding du laver ,me det kolde vand til at hælde i marmeladen skal være rimeligt tyndtflydende, så den kan hældes i og hurtigt røres rundt. Derfor skal du endelig ikke puttemere end den 1ne dl vand i marmeladen fra start.