sødestof svarende til 200 g. sukker sødestof svarende til 200 g. sukker
0.5
brev
rød melatin0.5 brev rød melatin
Opskrift:
Frugterne vaskes godt, og eventuelle stempler fjernes.
Den gule skal af appelsinerne skrælles af og lægges i vand ½ døgn (vandet skiftes nogle gange).
Appelsinerne beskyttes mod udtørring, inden de skal bruges, ved indpakning i folie.
Ingefærstykkerne sættes i blød i 2 dl. varmt vand.
Appelsinerne og grapefrugten skrælles, befries for hvide hinder og køres gennem kødmaskinen.
Den gule appelsinskal strimles fint og koges (uden låg) i 15 minutter i 3 dl. vand.
Frugtmassen, citronsaften, citronsyren og ingefærrødderne med den væde , de har stået i blød i, tilsættes.
Det hele koges i 20 minutter, og der skummes af og til.
Ingefæren fjernes, sødestoffet, de kogte appelsinskaller og melatinen udrørt i 1 dl. vand tilsættes.
Det hele koges igennem og hældes derefter på atamonskyllede glas.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(7 stemmer)
Opskriften er vist 20493 gange, og udskrevet 340 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider