frossen butterdej (4 plader til hver stang )2 pakker frossen butterdej (4 plader til hver stang )
200
g.
bacon i tern200 g. bacon i tern
500
g.
champignon i skiver500 g. champignon i skiver
1
stort hakket løg1 stort hakket løg
300
g.
skinke i tern300 g. skinke i tern
3
spsk.
sød sennep3 spsk. sød sennep
1
spsk.
stærk sennep1 spsk. stærk sennep
2
pakker
flødeost naturel2 pakker flødeost naturel
500
g.
broccoli i små buketter500 g. broccoli i små buketter
salt salt
peber peber
Opskrift:
Svits baconon godt i panden, kom derefter champignon og løg ved. Lad det simre lidt. Hæld derpå evt. væden fra og tilsæt skinke, sennep og tilsidst osten. Sluk for pladen og lad det stå, til osten er smeltet. Kom så små buketter af broccoli i, krydr med salt og peber. Lad fyldet stå og køle af.
Rul butterdejen ud (4 plader til hver stang) ca. 30 cm brede. Fordel fyldet på midten af de to plader og luk dejen omkring, så fyldet lukkes helt inde.
Pensl stængerne med æg og bag dem på midterste rille i 30-35 minutter i en til 200 grader C alm. ovn.
Server stængerne med salat til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(26 stemmer)
Opskriften er vist 79752 gange, og udskrevet 3516 gange.
Kommentarer
- 2009-11-09 10:10:18 Lækker ret. Jeg lavede med 1 pikant og 1 Natural. Giver lige lidt mere pift i smagen.
- 2009-10-19 18:25:02 Hej Per! Kan retten laves nogen timer før og sættes i kæleskabet inden den bliver bagt. Tænker på osten der har været smeltet??
- 2008-10-07 09:05:03 Smager osse godt med tærtedej, i stedetfor butterdej!
Per - 2007-12-16 09:16:16 Samlingen lægges nedad, overskydende dej kan bruges til at lave mønstre på butterdejsstængerne.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider