Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Butterdejsstænger med skinke og broccoli

Butterdejsstænger med skinke og broccoli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Butterdej

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Butterdejsstænger med skinke og broccoli, billede 4 Butterdejsstænger med skinke og broccoli, billede 1 Butterdejsstænger med skinke og broccoli, billede 2 Butterdejsstænger med skinke og broccoli, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 pakkerfrossen butterdej (4 plader til hver stang )
200 g.bacon i tern
500 g.champignon i skiver
1 stort hakket løg
300 g.skinke i tern
3 spsk.sød sennep
1 spsk.stærk sennep
2 pakkerflødeost naturel
500 g.broccoli i små buketter
 salt
 peber
 
Opskrift:
Svits baconon godt i panden, kom derefter champignon og løg ved. Lad det simre lidt. Hæld derpå evt. væden fra og tilsæt skinke, sennep og tilsidst osten. Sluk for pladen og lad det stå, til osten er smeltet. Kom så små buketter af broccoli i, krydr med salt og peber. Lad fyldet stå og køle af.

Rul butterdejen ud (4 plader til hver stang) ca. 30 cm brede. Fordel fyldet på midten af de to plader og luk dejen omkring, så fyldet lukkes helt inde.

Pensl stængerne med æg og bag dem på midterste rille i 30-35 minutter i en til 200 grader C alm. ovn.

Server stængerne med salat til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (26 stemmer)

Opskriften er vist 79752 gange,
og udskrevet 3516 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2009-11-09 10:10:18
Lækker ret. Jeg lavede med 1 pikant og 1 Natural. Giver lige lidt mere pift i smagen.

  -  2009-10-19 18:25:02
Hej Per! Kan retten laves nogen timer før og sættes i kæleskabet inden den bliver bagt. Tænker på osten der har været smeltet??

  -  2008-10-07 09:05:03
Smager osse godt med tærtedej, i stedetfor butterdej!

Per  -  2007-12-16 09:16:16
Samlingen lægges nedad, overskydende dej kan bruges til at lave mønstre på butterdejsstængerne.