Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Hong Shao Rou

Hong Shao Rou, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Svinekød - Svineflæsk

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :



Ingredienser:
850 g.kogeflæsk
200 g.bambusskud, ds
 en håndfuld tørrede svampe
15 g.frisk ingefær
5 spsk.sukker (ca. 30 g)
2 spsk.olie
5 spsk.soyasauce
0.5 tsk.salt
1-2 spsk.sherry
1 l.vand
 


Tilbehør:
løse ris
Opskrift:

Svampene blødgøres i 2 timer (eller natten over). Eller koges i 5-10 minutter. Stilken klippes af og svampene skylles grundigt i koldt vand.

Ingefær skæres i meget tynde strimler. Bambusskuddene skæres i 5x3 cm tynde skiver og skylles med koldt vand. Kogeflæsket skæres i 3 x 3 cm stykker.

Olie og sukker varmes op sammen i en gryde til sukkeret er smeltet. Kød og ingefær tilsættes, og det hele brunes i ca. to minutter. Sherry hældes over og retten dampes et par minutter under låg.

Soyasauce, salt og vand tilsættes. Når retten atter koger blandes resten af ingredienserne i, og retten koges godt igennem i ca. 5 minutter, hvorefter retten skal simre ved svag varme i ca. 1 1/2 - 2 time.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12707 gange,
og udskrevet 110 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Hende der  -  2010-08-19 11:42:35
Hong Shao Rou er altså en kinesisk ret.