Hong Shao Rou
Hovedingrediens : Svinekød - Svineflæsk Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
|
|
Svampene blødgøres i 2 timer (eller natten over).
Eller koges i 5-10 minutter.
Stilken klippes af og svampene skylles grundigt i koldt vand.
Ingefær skæres i meget tynde strimler. Bambusskuddene skæres i 5x3 cm tynde skiver og skylles med koldt vand. Kogeflæsket skæres i 3 x 3 cm stykker. Olie og sukker varmes op sammen i en gryde til sukkeret er smeltet. Kød og ingefær tilsættes, og det hele brunes i ca. to minutter. Sherry hældes over og retten dampes et par minutter under låg. Soyasauce, salt og vand tilsættes. Når retten atter koger blandes resten af ingredienserne i, og retten koges godt igennem i ca. 5 minutter, hvorefter retten skal simre ved svag varme i ca. 1 1/2 - 2 time. Serveres med løse ris. |
|
Opskriften er vist 16418 gange,
og udskrevet 275 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Hende der - 2010-08-19 11:42:35 Hong Shao Rou er altså en kinesisk ret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne