Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grøn tomat marmelade

Grøn tomat marmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Grønne tomater

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.grønne tomater
750 g.sukker
1 stykke frisk ingefær
1-2 citroner saft heraf
1 citron tyndskrællet skal heraf
 


Opskrift:

Skær tomaterne i kvarter, kom sukker ved, tilsæt vand til det dækker samt citronskal og udskåret ingefær. Marmeladen skal koges længe ved svag varme.Pisk indimellem i den, så tomaterne smatter ud. Når tomaterne er klare i kødet, konsistensen jævn, lidt tyk, tages marmeladen af varmen. Fisk ingefær og citronskal op. Smag til med citronsaft - den må ikke koge med, da den så giver en besk smag. Henkog marmeladen el. stil den i køleskab - det bliver hurtigt spist.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (17 stemmer)

Opskriften er vist 44592 gange,
og udskrevet 1827 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Susanne F.  -  2016-11-01 07:31:10
Den bliver lidt for sød for min smag. VIl skære lidt ned på sukkeret næste gang og måske kombinere med æbler for mere friskhed. mine tomater kogte ikke rigtigt ud, så jeg blendede dem og gav dem et opkog inden de blev fyldt på glas.


Rikke  -  2016-10-26 18:01:33
Har kogt hele dagen og er blendet og forsat tynd. Vil næste gang kun komme en lille sjat vand i bunden, og bruge et brev til sukkerfri syltning


line  -  2015-10-20 16:18:02
Er den ikke meget vandet?


  -  2015-09-24 13:07:19
Jeg tilsatte ikke vand som der står i teksten og alligevel er der en masse saft. Er spændt på om den bliver tyk?


  -  2011-09-27 10:49:58
kan det mon fryses, hvis man ikke er så vild med Atamon?


  -  2011-09-05 12:59:26
Jeg har lavet den i to år, af de tomater der ikke nåede at modne. Det bliver helt fantastisk og er en super gave, hvis man lige laver et lille mærkat på. Jeg bruger dog også en halv vanille stang, det synes jeg give den sidste finish. Vanillen enten fiskes op, men kan også klippes i stykker og kommes i glasset, sammen med marmeladen og ligge og afgive smag. VI ELSKER DENNE HER MARMLADE. Den er fantastisk til ost.


jytte ekelund  -  2009-10-07 17:09:02
det er en rigtig god opskrift,nem og hurtig og så smager den dejligt,,,


Jette Hansen  -  2009-09-30 10:10:01
Dette er en rigtig god måde at anvende grønne tomater på, det smager dejligt og kan bruges til mange ting.