Ostestænger

Ostestænger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ReceptionRet : Reception - Kanapéer - Canapeer

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
125 g.Koldt smør
125 g.Hvedemel
125 g.Revet mild Danbo
1 Dryspaprika
 
Opskrift:
Bagetid 6-8 min. ved 200g.

Smuldr smørret i melet. Tilsæt ost og paprika, og ælt dejen let sammen. Læg den i køleskab mindst ½ time.

Rul dejen ud på et melet bord, ca. ½ cm's tykkelse. Skær den ud i stænger med en kagespore, ca. 1x10 cm.

Læg dem på bageplade og bag dem øverst i ovnen til de er gyldne.

Servér dem lune, fx. til en drink, til suppe eller til en osteanretning som afslutning på en middag.

Tips:

Ostestængerne er velegnede til dybfrysning.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (35 stemmer)

Opskriften er vist 35021 gange,
og udskrevet 676 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

caroline  -  2007-12-29 17:33:38
hej.. den er rigtig god.. vi fik dem til nytårsaften da vi hørte dronningens nytårs tale..