Syltede rødbeder uden sukker (Diabetes)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rødbederne vaskes rene og koges møre i letsaltet vand i ca. 45 minutter.
Det kogende vand hældes fra og gryden stilles straks under rindende, koldt vand.
Skallen gnides af og rødbederne skæres i skiver. Rødbederne lægges i glas skyllet med konserveringsmiddel. Eddiken koges op med vand og sødemiddel. Tilsættes konserveringsmiddel. Hældes over rødbederne. Glassene lukkes med det samme. Henstår nogle uger før de kan spises. |
|
Opskriften er vist 81501 gange,
og udskrevet 2154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Gaddavegur - 2022-11-13 15:41:53 hvor længe skal rødbederne stå før man spiser dem. anonym - 2021-10-31 13:24:47 Kogetid afhænger af størrelsen på rødbederne. Det er bedst, at de har nogenlunde samme størrelse. Vh Ullapia Charlotte Meyer. - 2017-09-29 14:07:38 I opskriften står der en teskefuld sødemiddel. De er mega sure. Kan man lave ny eddikelage? anettehgerdes - 2016-12-16 15:22:53 er det sukrin der bliver brugt KNH - 2014-09-18 21:36:47 Mht sødemiddel kan Stevia og Isis sødemidler med fordel bruges.fx 3spsk. Stevia eller smag til. Har brugt det i flere år og virker perfekt. jan a - 2014-08-14 15:12:30 hvilken søde middel er bedst Annette - 2011-08-21 11:35:53 Det er ikke nødvendigt at komme vand i, hvis man godt kan lide smagen af syltede rødbeder lene andersen, roskilde - 2010-08-07 08:28:19 Denne opskrift er rigtig god og mange af mine venner som er diabetiere eller bare kraftige, er glade for mine rødbeder 26.07.09 - 2009-07-26 16:54:09 Jeg mener også at der skal 4 hvis ikke 5 tsk. sød i. Jeg tilsætter aldrig konserveringsmiddelt til lagen. Varm bare dine glas i ovnen v/200 c i små 5 minutter. Hav rødbeder og lage klar. Tag et glas ud af gangen og hæld lagen over rødbederne. Luk straks. Jeg opbevarer dem i køleskab (2) i garagen. Hvor alle grøntsager mm er placeret i. MVH Kokken Isb - 2007-08-11 14:02:03 vær opmærksom på at lave små portioner, - de bliver ret hurtigt kedelige i farven, men smager stadig lige godt Per - 2005-01-01 01:01:01 Nu har jeg smagt det færdige resultat, og jeg syntes ikke det var for meget sødemiddel med det der svare til 4-500 g. sukker Per - 2005-01-01 01:01:01 Jeg syntes det lyder af noget lidt sødemiddel, der skulle vel bruges en 4-500 g. almindeligt sukker til denne lage, Denne opskrift fylder i øvrigt ca 2 l. Lis - 2005-01-01 01:01:01 prøv at tilsætte nelliker (ca. 1 tsk. hele) og en stump kanelstang til lagen mens den koger. (sies fra når det hældes over rødbederne) Ole Welling Hansen - 2005-01-01 01:01:01 skal koges mindst 70 min samt 4-5 tsk sødemddel gosche - 2005-01-01 01:01:01 kan varmt anbefales. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne