Syltede rødbeder for diabetiker

Syltede rødbeder for diabetiker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Syltede rødbeder for diabetiker, billede 4 Syltede rødbeder for diabetiker, billede 1 Syltede rødbeder for diabetiker, billede 2 Syltede rødbeder for diabetiker, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.rødbeder
 vand
 salt
 
 Lage:
5 dl.eddike
2 dl.vand
3 tsk.sødemiddel
 konserveringsmiddel
 
Opskrift:
Rødbederne vaskes rene og koges møre i letsaltet vand i ca. 45 minutter. Det kogende vand hældes fra og gryden stilles straks under rindende, koldt vand.

Skallen gnides af og rødbederne skæres i skiver.

Rødbederne lægges i glas skyllet med konserveringsmiddel.

Eddiken koges op med vand og sødemiddel. Tilsættes konserveringsmiddel. Hældes over rødbederne. Glassene lukkes med det samme.

Henstår nogle uger før de kan spises.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (21 stemmer)

Opskriften er vist 62731 gange,
og udskrevet 2023 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Charlotte Meyer.   -  2017-09-29 14:07:38
I opskriften står der en teskefuld sødemiddel. De er mega sure. Kan man lave ny eddikelage?

anettehgerdes  -  2016-12-16 15:22:53
er det sukrin der bliver brugt

KNH  -  2014-09-18 21:36:47
Mht sødemiddel kan Stevia og Isis sødemidler med fordel bruges.fx 3spsk. Stevia eller smag til. Har brugt det i flere år og virker perfekt.

jan a  -  2014-08-14 15:12:30
hvilken søde middel er bedst

Annette  -  2011-08-21 11:35:53
Det er ikke nødvendigt at komme vand i, hvis man godt kan lide smagen af syltede rødbeder

lene andersen, roskilde  -  2010-08-07 08:28:19
Denne opskrift er rigtig god og mange af mine venner som er diabetiere eller bare kraftige, er glade for mine rødbeder

26.07.09  -  2009-07-26 16:54:09
Jeg mener også at der skal 4 hvis ikke 5 tsk. sød i. Jeg tilsætter aldrig konserveringsmiddelt til lagen. Varm bare dine glas i ovnen v/200 c i små 5 minutter. Hav rødbeder og lage klar. Tag et glas ud af gangen og hæld lagen over rødbederne. Luk straks. Jeg opbevarer dem i køleskab (2) i garagen. Hvor alle grøntsager mm er placeret i. MVH Kokken

Isb  -  2007-08-11 14:02:03
vær opmærksom på at lave små portioner, - de bliver ret hurtigt kedelige i farven, men smager stadig lige godt

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Nu har jeg smagt det færdige resultat, og jeg syntes ikke det var for meget sødemiddel med det der svare til 4-500 g. sukker

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg syntes det lyder af noget lidt sødemiddel, der skulle vel bruges en 4-500 g. almindeligt sukker til denne lage, Denne opskrift fylder i øvrigt ca 2 l.

Lis  -  0000-00-00 00:00:00
prøv at tilsætte nelliker (ca. 1 tsk. hele) og en stump kanelstang til lagen mens den koger. (sies fra når det hældes over rødbederne)

Ole Welling Hansen  -  0000-00-00 00:00:00
skal koges mindst 70 min samt 4-5 tsk sødemddel

gosche  -  0000-00-00 00:00:00
kan varmt anbefales.