Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Boller, bagt uden gær

Boller, bagt uden gær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 6 stk.
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Boller uden gær

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Boller, bagt uden gær, billede 4 Boller, bagt uden gær, billede 1 Boller, bagt uden gær, billede 2 Boller, bagt uden gær, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
75 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.25 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Bland mel og bagepulver. Margarinen smuldres heri. Sukker blandes i. Mælken hældes i og arbejdes ind i dejen.

Dejen trilles til en pølse på et meldrysset bord. Deles i 6 lige store stykker som formes til boller og stilles på en bageplade.

Bollerne pensles med mælk og drysses evt. med tesukker.


Bages 10-15 min. ved 200 grader C. alm. ovn.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (438 stemmer)

Opskriften er vist 686715 gange,
og udskrevet 5153 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 8014 (1908 kcal)
KJ pr. stk. 1335 (318 kcal)
Vægt ialt 575 gram
Vægt pr. stk. 95 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1393 KJ (331 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 12.0 gram
Kulhydrat 50.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

-  -  2020-07-19 08:09:07
Smuldrer fuldstændig og kræver et stort glas vand efter indtagelse. Har da form som en bolle, derfor én stjerne..

Alexander  -  2020-06-21 20:40:20
Synes at de blev gode. Dog lidt for søde :) Kan anbefales måske med lidt mindre bagepulver :)

  -  2020-04-22 18:25:17
De er okay god smag men der er alt for meget bagepulver så jeg tog kun 2 tsk. bagepulver i. Men eller er de ok. gode.

Ninna  -  2020-01-12 14:11:27
IKKE BRUG DENNE OPSKRIFT!!! Alt for meget sukker og bagepulver. Smed dem ud. Synes opskriften skal slettes da det ikke er værd at spise. Så desværre først beskederne og antal stjerner efter at jeg havde bagt.

Katrine   -  2019-07-29 16:25:01
Alt for søde og krummer vildt meget. Jeg bager dem ikke igen.

Inge helene  -  2019-03-16 09:57:24
Rigtig god smag, men men men de kan ikke skæres igennem, og de krummer helt vildt , jeg er lidt skuffet .

Siv  -  2019-02-03 16:40:37
Hvis man levede i det 1700 århundrede, kunne dette måske betegnes som boller

Jens Th  -  2018-12-16 23:38:55
Nødløsning, når man ikke har gær i huset - Men prøv en skefuld bagepulver mindre, og tilføj til gengæld et æg. Det får dejen til at hænge bedre sammen, og medvirker også til at bollerne hæver. Og hvis det er almindelige boller du er ude efter, skal sukkeret selvfølgelig minimeres.

Andrea  -  2018-12-10 15:34:24
Jeg læser først kommentarende nu, og boller er lige kommet ind i ovnen

Helle falkenberg   -  2018-10-22 15:50:28
Hvor jeg glæder mig til og smage dette brød når det er afkølet

Biljana   -  2018-09-30 11:36:16
For meget bagepulver...det brander i mund og hals...jeg laver dem ikke igen!

Naja  -  2017-09-22 20:20:29
De sidder lidt fast i ganen, lidt som scones men bare ikke helt så gode. Men når man ikke har gær må man nøjes :-D

Anne Sofie  -  2017-08-01 22:08:37
Smager godt. Men det er nok fordi vi er ikke puttede for meget bagepulver i. Men vi er rigtig skuffede fordi vi søgte på boller uden gær, og ikke scones. Vi kan ikke Anbefale denne opskrift:( kh virkelig skuffede damer

Sofie Thomsen   -  2017-07-07 11:58:25
Godt nok nogle mærkelige boller. Det ville give en anelse mere mening og kalde dem scones, for boller er det ik. De smager udemærket, men falder let fra hinanden, og så er der lidt for meget bagepulver i.

JoJo  -  2017-04-14 16:30:34
De er ikke ret gode. Det var en skuffelse da de var færdige. Vil ikke anbefale dem.

sofie koch  -  2017-02-25 08:41:22
super nemme boller. jeg er et barn der laver morgenmad til mine forældre meget tit, og nu ved jeg da hvad for en opskrift jeg skal bruge til boller. dejen tog 10 min at lave og i ovnen 20 min. så i alt tog det 30 min at lave en lækker morgenmad til nogen glade forældre. PS jeg er kun 9 år

Nora  -  2017-02-14 22:48:56
De er virkelig gode jeg har bare ikke tilsat sukker i så istedet en lillesmule salt og kardemomme

Lone  -  2016-12-11 10:48:15
Jeg har efterhånden brugt denne opskrift i flere år men altidtilsat lidt mere mælk end opskrifter skriver og lidt vanille og lidt kardemomme ummmm de minder så utroligt meget om en engelsk te scons mums min familie elsker dem og måske skulle man ændre opskriften til scons

Melanie  -  2016-10-06 19:22:45
tilføj noget cremefraiche, nogle havregryn og kardemomme og du får det skønneste smagfulde boller!

Pernille  -  2016-09-30 15:45:00
Øv. Jeg havde godt set de ikke så gode anmeldelser på opskriften, men jeg gav den alligevel en chance. Jeg har altid haft god erfaring med Alletiders Kogebog. Hvis man vil have boller, er det ikke denne opskrift man skal følge. Resultatet er meget smuldrende og enormt sødt. En positiv ting man kan sige er, at opskriften nærmere er på scones end på boller. Så hvis du vil lave nogle nemme, hurtige, smuldrende scones, så kan du sagtens bruge denne opskrift.

Kalle  -  2016-09-11 10:44:11
De er simpelthen de mest elendige boller jeg nogensinde har fået..! Smagen er elendig, desuden alt for sød til at være en bolledej. En stjerne med nød og næppe. Jeg kan overhovedet ikke anbefale at spilde tid og råvarer på sådan noget møg. Et tip: Køb et par pakker tørgær hjem. Så undgår man at løbe tør for gær og sådan noget tørgær kan holde sig i evigheder på køl. Skal man bruge det, så husk at "aktivere" gæret i lunkent vand, med en smule sukker i (såfremt opskriften tillader det).

Jasmin  -  2016-06-25 23:37:00
Virkelig gode! kan anbefale at putte et æg i og pensle dem med æg. Ved virkelig ikke hvorfor nogen mener at de er dårlige, når de kan bages af en 13 årig og være MEGA gode.

Christina   -  2016-04-29 08:16:15
Alt for sød, ikke meget bolle over det .. Men sikkert god som kage dej ;)

Heidi  -  2016-04-28 12:30:47
Synes smagen er fin, men der er klart for meget bagepulver i. :-( Og så falder bollerne nemt fra hinanden!

Mie  -  2016-03-27 14:05:22
Jeg havde ikke nok bagepulver, så der kom kun ca 2 tsk i. Dejen ville ikke hænge sammen på nogen måde, var nød til at spæde til med mel. Alligevel var bollerne ikke til at forme, det er den mest klistrede dej jeg nogensinde har lavet, trods det var i Røremaskine. Bollerne var tilmed uspiselige. De røg i skralde spanden !!!

Stig  -  2016-03-21 17:49:36
Alt alt for søde..

Nina   -  2016-02-16 10:59:58
Det er elendige boller. Fulgte opskriften til punkt og prikke, og endte med nogle "kagestykker" der ikke engang kunne halveres. Og ja, man får utrolig ondt i maven af dem.

Frida og Maria  -  2016-01-31 16:11:40
Man får ondt i maven og ens tænder bliver ru, vi kan ikke anbefale denne opskrift!

marianne  -  2016-01-29 16:56:45
Jeg kom 2 bananer i , en smule chokolade og vanille sukker, 1/2 af det anbefalede sukker, 1 æg. Mums

Martine  -  2016-01-20 16:06:14
Rigtig gode boller med de falder fra hinden så lidt få meget bagepulver i..................... Ps de er beder med havregryn i 😊

Bagereleven  -  2015-12-02 21:10:53
Boller uden gær, er ikke boller punktum. Bagepulver er kun til skærekager, småkager og ligne.

Rasmus  -  2015-11-01 10:58:11
Nøj hvor er de ringe det lige før det gør ondt i munden det må være alt det bagepulver de falder også helt fra hinanden

Marta jo  -  2015-10-25 10:58:19
Fin opskrift. Jeg tilføjet en teskefuld kardemumme og en spiseske solsikke olie. Få ældet dejen godt, så smøren smelter og dejen bliver blød. Tilføj sukkeret til sidst. Resultatet bliver som en lille "sund kage", der kan spises med og uden smør

kristoffer  -  2015-08-19 22:21:48
de smuldre, der er for meget bagepulver i og de er for søde. - Dette er på ingenmåde anbefalesværdigt! De røg ud efter jeg havde spist 2 af dem.

Marie  -  2015-02-05 13:29:03
De smager godt.... Men min tunge gør bare NAS... Tænker der er for meget bagepulver i :-/

Stephanie  -  2014-11-18 21:15:43
Bagte disse boller dog med få ændringer i opskriften, og jeg må sige at bollerne blev rigtig gode!. konsistensen var selvfølgelig ikke som almindelige boller, det mindede mere om Scones. Fulgte opskriften men kom kun 3 tsk bagepulver i. Jeg brugte heller ikke sukker eller salt. Og kom 2 æg i. Til sidst kom jeg også nogle rosiner i (fordi vi ikke havde noget chokolade. Gav det ca. 10 minutter i ovnen på 180 grader varmluft

  -  2014-11-03 07:58:21
Smager af bagepulver :/

  -  2013-11-11 21:36:14
Jeg synes nu de blev okay gode. Dog lidt søde, og vil passe bedre som scones. Eneste negative er den lidt sjove bismag, som nok stammer fra bagepulveret. Synes konsistensen blev rigtig godt og de er nemme at lave og bage. Næste gang vil jeg nok komme lidt mindre bagepulver i, og i stedet tilføje lidt salt og evt et æg :)

Abekattestreger  -  2013-06-19 07:52:18
Kom nu ind i kampen. "Bollerne" behøver ikke smage dårligt, bare fordi i ikke kan lide dem. Det er en simpel fejl i overskriften hvor der burde stå "scones" og lige til jer der brokker jer, kig for min og andres skyld på kommentarerne og bedømmelserne før i brokker jer, og før i vælger opskriften. KALD DEM SCONES

Victoria  -  2013-04-04 10:13:36
Jeg experimenterede lidt med ingredienserne og pytteede lidt vanilje sukker i. Og kun 2 tsk bagepulver i. Og nu smager de rigtig godt! Og er meget børnevenlige, jeg er selv 12 år gammel.

  -  2013-03-19 11:30:45
Hvad for noget margarine er det er det det flydene?

jannie  -  2013-02-10 13:23:02
den er ikke særlig god som boller, men tror den er god som kage.

rikke  -  2013-01-26 11:14:47
Er enig i der er for meget bagepulver i, men ikke voldsomt. Jeg kom kærnemælk og smør i i stedet, hvilket gjorde dem dejlige luftige.. Og så lidt salt på toppen. Vil klart prøve igen!

Ida  -  2012-12-17 15:22:48
Det er skide godt det der!!

CamillaQ  -  2012-10-15 15:59:57
de smager jo af rent bagepulver. ikke nogen god opskrift.

  -  2012-10-11 16:16:42
De ser rigti gode ud

Karina   -  2012-08-22 17:42:06
Jeg synes de var ret gode. Men prøv kun at putte 3.5 tsk bagepulver i, 1.25 dl mælk (hvis dejen stadig er melet så put lidt vand) 75 g margarine, 40 g sukker og ½ tsk salt.

Susan  -  2012-07-24 05:40:39
Jeg vil da lige prøve at bage dem, se hvordan de bliver:-). Men vil nok ikke bruge så meget bagepulver..:-)

janni  -  2012-07-07 09:36:39
lavede dobbel potion 2 gange, fik 13 boller ud af det hver gang. brugte skummetmælk istedet for sød, puttede en stang vanilie i samt solsikkekerner olie istedet for margerine. syntes bollerne er en anelse tørre, dvs. når man skære dem over så falder de fra hinanden og der skal en ordentlig omgang mælk til at skylde dem ned :P. Får gæster i eftermiddag så må nok hellere lige købe nogle krydderboller som back up. brugte forresten 5 skefulde bagepulver til en dobbeltportion og reducerede sukkermængden. tror bollerne vil være gode med lidt havregryn og reven gullerod.

Sarah  -  2012-06-28 15:04:13
Jeg puttede ca. 1 dl grofthakkede rosiner i. Mums!

Orakel  -  2012-06-24 13:57:14
jeg syntes ikke de var gode selvom vi prøvede at føgle de fleste af råddene som var givet som komentar.

*Eva the diva*  -  2012-06-20 15:02:36
Mums mine blev sygt gode, som en anden skrev så er de lidt mere scones agtige, men altså jeg erstattede halvdelen af melet med havregryn, og kom lidt revet æble der i og en lille smugle kanel, jeg syntes de er himmelske med lidt smør på lige når de er kommet ud af ovnen!! :)

Margit i Abild  -  2012-06-16 13:57:32
dette er opskrift der er nem at arbejde med, bollerne bliver lette og luftige. Jeg bruger også olie i stedetfor margarine, det giver en helt anden konsistens. Så rigtig mange tak for opskriften.

Odense  -  2012-06-01 13:54:49
Den dej er virkelig ringe.. Alt for tør i munden, svær at tygge og slet slet ingen smag.

Nadja  -  2012-05-20 21:58:29
ALT for meget bagepulver i :/ puha, kan heller ikke anbefale denne opskrift, måske hvis man laver hele opskriften om ligesom de andre som synes de var "gode". Ingen gang med pålæg er de gode, munden brænder nærmest med at det bagepulver.

Familen   -  2012-04-19 17:52:24
God opskrift lige noget for familien

  -  2012-04-16 16:20:18
Smager godt hvis du bytter sødmælken ud med letmælk, putter en smule olie i, 5 kroensblanding, revnet gulerødder, et æg og lidt salt. Dejen bliver meget våd i det, men det gøre intet, for istedet for at lave en masse små runde boller, tager du bare en håndfuld eller lignede og "smatter" det ud på bagepladen. Fik dog kun 5 store boller ud af dejen, som står der er til 20?? og pit lidt solsikkekerner på toppen af bollerne!! + De skal have lidt over 15 minutter(i min ovn)

Anna  -  2012-03-31 12:41:24
Jeg tog denne opskrift og lavede en del om, det blev ret godt :) Jeg ville lave sunde boller og havde intet gær.. Så halv grahamsmel, og halv hvedemel, og lidt havregryn. Olie istedet for margarine. Skummetmælk istedet for sødmælk. og intet sukker, men lidt salt. Revet gulerødder, lidt mandler og tranebær, og så bagepulveret.

abild-margit 23-3-2012  -  2012-03-23 08:26:27
det er en superlækker opskrift som der kan "bygges" videre på,jeg kom 2 æg og brugte olie i stedet for margarine, det er en nem opskrift, tak for den; ps jeg brugte kun 3 tsk bagepulver, og bollerne blev lækre, luftige.

bettina  -  2012-03-16 16:35:24
Virkelig skuffende, smagte ikke særlig godt.

claudia den smukke  -  2012-03-14 13:57:16
mine boller ligner en russik roulette de helt klasket sammen og har lagt det i som der står

Cesse  -  2012-02-26 16:27:24
Vildt skuffet - smager virkelig dårligt. Kan ikke anbefale denne opskrift

Casper B  -  2012-02-22 18:23:16
Jeg lavede dem med nødder i, og næsten intet sukker, geniale! Folk skal bare kunne finde ud af at funkere i et køkken !

Helene   -  2012-02-18 12:32:53
Jeg kom lidt salt, en håndfuld havregryn og to knuste håndfulde cornflaskes i + lidt ekstra mælk. De blev gode !!

Joost  -  2012-02-12 08:24:35
Fine hvis margarinen erstattes med smør, kun lidt salt og lidt sukker (2-3 teskeer), plus et æg i.

Os  -  2012-01-09 18:49:44
Alt for meget sukker!

Molly  -  2011-12-16 14:43:34
Skal der ikke også æg i?

Naja-Maria  -  2011-10-30 01:43:02
det er nogen af de værste boller jeg har smagt :S puha

andrea  -  2011-06-26 17:33:18
og æble...

Andrea  -  2011-06-26 17:32:05
mmmm! De her kan helt klart anbefales med groft rugkærnemel, havergryn, olie istedet for smør, lidt salt, chokolade og en lille smule mindre bagepulver!

Frederikke  -  2011-04-20 12:13:34
Hej, Jeg har idag haft lyst til at lave boller, men jeg havde ikke noget gær.Så jeg søgte på en bolle opskrift uden gær, og jeg fandt et par stykker, som jeg printede ud. Jeg havde kun fundet EN, hvor der var et billede, så den valgte jeg. Jeg printede opskriften ud MED kommentarer, og først da jeg var gået i gang, læste jeg kommentarerne.. Så nu har jeg puttet et æg i, lidt salt, lidt oliven olie, hvedemel, yogurt (jeg havde ikke mælk - og læste først det med vand bagefter) og tsk. bagepulver :-O Nu venter jeg spændt på mine boller - som jeg har lagt ind som en stor bolle.. så jeg venter kun på EN bolle :-)) Lad os nu se om mit forsøg var en succes. God påske til alle. KnuZZ herfra ;-)

Idas mor  -  2011-04-07 10:31:19
Brugte 2,5 tsk bagepulver istedet for 5, og 30 gram sukker istedet for 50 gram, og kom også et enkelt æg i ! Herhjemme er bollerne et kæmpe hit hos ungerne.. og hos manden! Men 20 boller.. nej! Vi fik 11 boller ud af det.

Salima  -  2011-03-03 09:24:11
De er da super gode! kom reven gulerød i, vand i stedet for mælk, smør og IK margarine, halv grahamsmel og halv hvedemel, lidt salt, halvdelen af sukker og bagepulver. Super super især til den tid det tager! Brugte under 20min og så var der dejlige færdige boller.. kan varmt anbefales hvis man laver den lidt om, som jeg...:)))

larsen :)  -  2011-01-28 16:50:49
hey jeg ville lige høre om man kun kan bruge magarine eller om man kan bruge smør?:D

Pernille  -  2010-11-29 16:28:40
Drop i hvert fald noget af bagepulveret! Smagen er ikke så god, hvis der bruges 5 tsk! Men synes ikke, konsistensen gør noget - de falder lidt fra hinanden. Men - som andre også sige - lune til en god kop the, gør det ikke noget.

Hans og Grethe  -  2010-11-08 16:30:55
Det er godt nok de dårligste boller jeg nogensinde har smagt .. og de falder fra hinanden ..

  -  2010-10-25 18:33:43
ALT FOR MEGET SUKKER

  -  2010-09-23 14:03:33
gode boller

Rebecca, 17 år  -  2010-09-02 16:59:53
hej :) SUPER gode scones.. men som boller er de ikke så gode, lidt for søde og "kageagtige", men som der var en der havde skrevet tidligere, er de kanon gode med glasur. SMØR OG NUTELLA er nu heller ikke helt slemt :D

FrkCramer  -  2010-08-18 14:57:27
Jeg giver Helle ret - resultatet bliver en del bedre, hvis man bruger olie, vand og salt, MEN hvis bollerne bare er til kaffen, så er denne opskrift udmærket.

  -  2010-08-09 13:46:57
1.Kom et æg i (det samler dejen bedre),2. én tsk fuld salt kan anbefales, brug 3 tsk bagepulver istedet for 5( men form da bollerne/scones hurtigere og kom dem hurtigere i ovnen ellers mister bagepulveret effekten), kom 30 gram sukker i istedet for 50 ellers bliver de alt for søde,kom evt lidt kærnemælk eller ymer i for at neutralisere smagen af bagepulver. Men vigtigt er det..:mix det tørre først seperat og det våde separat og saml de to tilsidst ælt det hurtigt og form hurtigt til boller og skynd dig at sæt dem i ovnen efter at have blendet det våde med det tørre eller får du kan pandekager ud af det,- husk at forvarme ovnen. ->Så smager de KANON

Linda  -  2010-08-04 10:36:22
Hvis man ikke kan tåle gær, så er det et godt alternativ, men hvis man har glemt, at købe gær, så vent med at bage boller! De her er ikke gode. De smager som bagt dej. Kun et godt alternativ hvis man ikke kan tåle gær!

Paller  -  2010-06-04 23:21:29
Jeg synes ikke vildt godt om dem, men kan altid prøve igen... Næste gang bliver det nok den sunde variant, men alligevel; I give it a shot :D

Lynne  -  2010-06-03 10:01:03
Udemærkede boller, lidt tunge, men det er jo logisk når de er uden gær. Dejen er svær at arbejde med, også logisk. Jeg kom 2 tsk bagepulver i, æg, salt og lidt ekstra margarine samt lidt mere mel, så bliver dejen knap så tør og har meget lettere ved at hænge sammen. God smag og meget let at lave. Kan anbefales som et alternativ :o)

Birgitte  -  2010-04-20 14:46:49
Jeg synes den var god, men lidt for tør

Anna og Sabine  -  2010-03-30 14:19:23
FANTASTISKE BOLLER, hvis man er to piger som får lyst til boller, men har ingen gær ;) Vi puttede et æg, 3.5 g. bagepulver og KANEL i! de blev vældig gode!!

AK og TH  -  2010-03-27 19:59:06
Efter at have hørt på alle de dårlige kommentarer, prøvede vi at bage dem selv. Vi blev MEGET overasket over hvor godt de smagte efter at have hørt jeres kommentarer. Ja de er søde, men de er rigtig gode i forhold til hvor hurtigt det tager at bage dem og hvor lidt ingredienser man har brugt. De er ikke gourmet standard men ok som et sødt indlæg i dagen. Kan VARMT anbefales som bolle med peanutbutter og syltetøj. (Og den her kommetar kommer fra folk med erfaring indenfor kokkebrancen)

Bobby  -  2010-03-13 10:16:52
Møgboller. Falder fuldstændig fra hinanden. Er vildt stærke. Voldsomt søde. Faktisk ikke noget godt at sige om dem.

Louise  -  2010-02-14 19:34:40
jeg syntes bollerne blev meget gode, så kan ikke forstå hvorfor jeres er blevet sådan? :) jeg brugte ymer i stedet for sødmælk, og penslede dem også med ymer og solsikkekerne.

Dorte_B  -  2010-02-04 19:19:26
Jeg fulgte den sunde variant af opskriften, dvs. vand i stedet for mælk, olie i stedet for margarine og rugmel i stedet for hvedemel (tilsatte dog lidt hvedemel da dejen var meget klistret). Jeg tilsatte også lidt salt og et æg, og jeg synes de blev rigtig gode!

Sarah  -  2010-01-29 17:16:03
Mine boller smuldrer helt når de smørres efter bagning:/

Emily  -  2010-01-02 11:52:08
ikke de beste boller.. men de kan spises, men er meget klistet..

melika  -  2009-12-10 20:59:15
dejen er ikke så gode.til forhold andrer boller jeg har lavet.:(spil af tid:( :( :(

Jill  -  2009-11-01 22:21:33
okay, det boller blev sindssygt underlige. fulgte opskriften, men "bollerne" blev til en stor flad kage. det kan godt spises, men det minder på ingen måde om boller. er jeg den eneste, der har fået det resultat?

ka.  -  2009-10-28 20:30:33
mums!! sikke nogle lækre boller. istedet for 75 gr. magarine, så tag 75 gr. olie. og lige et enkelt æg :] og lidt salt , mums. de er altså slet ik tørre eller noget ...

Christina  -  2009-10-12 18:06:39
De bedste boller jeg har lavet uden gær. Men brugte de andres råd om olie i stedet for margerine, skummetmælk i stedet for sødmælk, halv så meget sukker, halv så meget bagepulver, og så kom jeg lidt solsikkekerner i, hvilket bare smager super! Vil jeg klart bage igen!

  -  2009-09-21 14:03:31
god ide helle, men også gode boller!!::::)

single kvinden  -  2009-07-02 20:20:50
uumenumme mums, mega hurtige og gode!

Bagermester Oluf Sand  -  2009-06-21 17:01:07
Man kan ikke kalde dem boller, men derimod Scones. De får en super smag, hvis man vælger smør!

Luise  -  2009-05-13 14:39:50
Jeg prøvede at bage dem med kokosmælk i stedet for sødmælk. De er blevet kanon gode og smager på ingen måde af bagepulver. Og jeg brugte flydende ama i stedet for almindeligt margarine. Dem vil jeg da helt sikkert bage igen.

Jannie  -  2009-05-09 13:47:08
De er ganske udemærket. Min datter på 11 år kan bage dem og de blev ret lækre også med lidt glasur på.

malene  -  2009-05-05 14:45:27
jeg ville bare sige at jeg blev positivt overrasket da jeg smagte bollerne, efter jeg havde læst alle de dårlige komentarende. jeg synes bollerne var gode, de har ikke den samme konsistens som en almindelig bolle, men det er jo også gæren der gør boller svampede, men i forhold til hvad der er i dem kan jeg nemt anbefale dem til andre:D

Rikke  -  2009-04-29 14:57:20
De snager udemærket, hvis man putter madpålæg i, som rullepølse el. andet, er den lidt søde smag dilikat :)

Den Anonyme 13-årige Dreng ;)  -  2009-04-21 13:47:18
kan man bruge minimælk?

Me   -  2009-04-11 18:05:58
det er en mærkelig påskrift? -men de er da gode:).. brug kun 2 tsk bagepulver...

Freja  -  2009-03-03 17:23:06
Siden hvornår kan man kalde det boller? Konsistensen er ikke optimal og jeg vil bestemt ikke bage dem engang til!

Helle  -  2009-03-01 15:31:51
Ikke bolle jeg ville bage igen. Bagepulveret kunne man smage alt for tydeligt. Vil ikke anbefales. :(

liv & susanne  -  2009-01-09 13:18:39
Vi ville ikke anbefale disse boller, de bliver meget kedelige og med en meget mærkelig konsistens. vi bagte dem med en del mindre sukker men fulgte ellers opskriften.

Kiwi  -  2008-07-09 15:20:49
brug ymer i stedet for mælk, tilsæt et æg og en lille tsk salt, og brug kun 3,5 tsk bagepulver...De bliver rigtig lækre (:

Leomor  -  2008-06-14 06:52:41
Det er en dejlig grunddej, man kan altid komme sin egen smag i. Her nu i sommer, hvor der er jordbær, kan man bruge dem. Bla.

Camilla og Jeanet  -  2008-02-02 16:42:25
Hej. Disse boller her er yderst mærkelige. Brug aldrig Becel (flydende margarine)

Mig,  -  2007-10-30 15:08:18
Ret gode men alt ,alt for meget bagepulver bare put mindre i og mer' børnevenlig opskrift kunne være godt..

Anastasia Malou Petra Mortensen Juhl  -  2007-10-24 12:43:15
Mhhhh, Lækkert ;P

ceciliexD  -  2007-10-17 13:05:12
lidt salt så er den god men for meget bagepulver

En der har prøvet  -  2007-08-22 17:24:05
Smagen af bagepulver går desværre meget igennem, til trods for jeg brugte en noget mindre mængde.

ballerina  -  2007-06-18 10:35:43
og put evt lidt reven gulerod i

ballerina  -  2007-06-18 10:33:20
SUNDERE: groft rugmel istedet for hvedemel - vand istedet for mælk - ol.olie istedet for margarine! og mindre bagepulver, og lidt salt!!

sofie  -  2007-05-16 16:26:46
den obskrift er super...

Maria  -  2007-04-02 15:21:15
Ikke en saerlig god opskrift, den havde ikke megen smag udover bagepulver

Kenneth  -  2007-02-15 17:42:26
Der skal altså lidt salt i...

Janus  -  2007-01-29 14:57:14
den er god men choko stykker... prøv med 3,5 tsk bagepulver...