Hjerting fiskesuppe med hellefisk og rejer

Hjerting fiskesuppe med hellefisk og rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Fiskesuppe - Fiskesupper

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.løg
3 spsk.olivenolie
1 tsk.hakket timian
1 tsk.hakket merian
2 laurbærblade
1 l.fiskebouillon
2 dl.hvidvin
8 tomater
200 g.skalrejer
400 g.hellefisk i tern på 2x2 cm.
 
Opskrift:
Varm olien i en tykbundet gryde og svits løg og hvidløg, tilsæt laurbærblade, timian, merian, fiskebouillon og hvidvin, lad det koge igennem og sigt suppen.

Skold og flå tomaterne og skær dem i både, fjern kerner, pil rejerne og skær hellefisken i tern på 2x2 cm, kog suppen op og læg fiskestykkerne i, lad det koge i ca. 1 minut. Kom rejer og tomater i. Herefter må suppen ikke koge. Hæld suppen i 4 dybe tallerkner og server groft brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 24208 gange,
og udskrevet 544 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu