Upside down cake med pærer

Upside down cake med pærer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Pærer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
200 g.brun farin
100 g.smør
4 æg
200 g.hvedemel
2.5 tsk.bagepulver
2 tsk.stødt ingefær
4 pærer
 
Opskrift:
Pisk sukker og smør cremet. Tilsæt æggene et af gangen, mens der piskes. Bland hvedemel med bagepulver og ingefær. Vend melblandingen i dejen.

Skær pærerne i kvarte, fjern kernehus og skær pærerne i skiver. Læg skiverne pænt i bunden af et ovnfast fad ca. 20 x 30 cm foret med bagepapir. Hæld kagedejen over pærerne og glat overfladen med en kniv.

Bag kagen i ca. 35 minutter ved 180 grader C. Mærk efter med en kødnål om kagen er bagt. Hænger der dej ved bages kagen lidt længere tid.

Lad kagen afkøle i formen i ca. 10 minutter før den forsigtigt vendes ud. Skær kagen i skiver og server med creme fraiche.


karakterer:
Opskriften er vist 7614 gange,
og udskrevet 106 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Karen  -  2011-10-14 18:31:59
Du skal have tak for opskriften. Jeg er sikker på det er den rigtige.