Pebertærte med ostecreme
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Peberfrugt Indsendt : Red : |
|
|
Tærtebund:
Normalt skal en tærtebund forbages i ovnen, men denne bund med kvark er langt nemmere, fordi den blot rulles ud, lægges i formen og fyldes, hvorefter den bages samtidig med tærtefyldet. Kvark, smør, mel og et lille drys salt æltes godt sammen og hviler ½ time på et køligt sted. Dejen rulles ud og kommes i en smurt tærteform. Creme: Peberfrugterne skæres igennem, kernerne tages ud, og kødet skæres i fine tern. De blancheres i vand og kommes i en sigte, så vandet kan løbe fra. Løgene pilles og hakkes fint. Flødeosten røres med løg og piskefløde og smages til med sennep, salt og peber. Peberfrugterne vendes til sidst. Fyldet hældes i tærtebunden, og den bages i ovnen ved 160° i 30-40 minutter. |
|
Opskriften er vist 12467 gange,
og udskrevet 345 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 lækker, lækker tærte, der smager godt både kold og varm |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne