Laks med melonsauce

Laks med melonsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 Laksefileter
1.5 dl.vand
2.5 spsk.sukker
0.5 bakkekarse
3 skiverbacon
0.25 honingmelon
0.5 dl.piskefløde
 eddike
 salt
 peber
 
Opskrift:
Melonen gøres istand og skæres i store tern. Melon, sukker og vand kommes i en gryde, og bringes i kog. Det skal koge i en 10 min. ved svag varme - indtil det har fået en tyk konsistens. I mellemtiden steges baconon sprød. Saucen blendes og hældes tilbage i gryden. Nu tilsættes bacon i små tern og karse. Tilsidst tilsættes fløden og sovsen smages til med eddike, salt og peber. Lad sovsen stå over meget svag varme (den må ikke koge), mens du steger laksefileterne. De skal have ca. 4 minutter på hver side. Spises med pillekartofler til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6817 gange,
og udskrevet 146 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu